De Horeca blog

De Horeca blog

Vergaderen aan het strand

Bruce Washington

Een belangrijk beslissing om te nemen, de knoop doorhakken of haastig op zoek naar inspiratie? Een verandering van werkomgeving kan een gunstig effect hebben op belangrijke zaken. Een frisse locatie doet iedereen weer helder denken en het is zo veel gunstiger om overeen te komen. Een vergaderlocatie aan het strand is bijvoorbeeld een perfecte oplossing. De zwoele zeebries en het geluid van het slaan van de golven zorgt voor een rustgevend effect en het is een unieke locatie. Veel strandtenten hebben op doordeweekse dagen wanneer het niet extreem warm is vaak minder klanten en staan gulzig open voor verhuur van (een deel) hun locatie. Dit zijn de mogelijkheden voor het vergaderen aan het strand.


Maandelijkse meeting

Kies voor een kustplaats dichtbij het bedrijf waar het mogelijk is om een maandelijkse overeenkomst te sluiten. Kies er bijvoorbeeld voor om elke eerste maandag van de maand daar de vergadering te houden om de stand van zaken te bespreken of om nieuwe ideeën en inspiraties op te doen. Zo heeft het personeel ook wat afwisseling tussen de bedrijven door en stimuleert het de werksfeer om op een andere locatie te vergaderen. 


Internationale vergadering

Een vergadering strand is ook een perfecte optie wanneer internationale relaties worden overgevlogen voor een bijeenkomst. Deze unieke locatie maakt de sfeer losser en zo laat u ook een mooi deel van Nederland zien. 


Vast contract

Huur standaard een deel van een strandtent af voor uw medewerkers. Voor alle medewerkers die op freelance of zzp basis werken is dit een perfecte werkplek. Kom in overeenstemming met de strandtent om bijvoorbeeld een aantal ochtenden van de week de locatie af te huren voor uw mensen. Hier kunt u dan ook vergaderen strand op deze tijdstippen en heeft u als het ware een kantoor aan de kust.


Hotels

Er staan genoeg hotels aan de kust die niet altijd volledig gevuld zijn met toeristen. In het laagseizoen is het ook mogelijk om hier zalen te huren om te vergaderen strand. Huur een zaal af als vergaderzaal en gebruik deze unieke locatie om tot overeenstemming te komen en de laatste stand van zaken te bespreken.  Geen kantoor aan het strand weten te bemachtigen? Niet getreurd, er zijn genoeg mogelijkheden waarop vergaderen aan het strand mogelijk is en hoe het voordelig voor uw bedrijf is om aan de kust een werklocatie te hebben. Uw medewerkers profiteren van deze fijne werksfeer en het is weer even iets anders dan een witte vergaderzaal. Huur een strandtent of een hotel af, of maak een contract op om veelvuldig gebruik te mogen maken van een locatie aan het strand.

 

Tip: kijk op Strandrestaurant our Seaside voor vergaderen aan het strand


Delen

2018© De Horeca blog
Over ons
De Horeca blog

Aangenaam! Mijn naam is Joris en ik werk al van kleins af aan in de horeca. Mijn ouders runnen namelijk al bijna 25 jaar lang hun eigen viersterrenrestaurant, nadat ze het officieel van mijn grootouders hadden overgenomen. Het ouderwets restaurant bestaat inmiddels al 60 jaar en op het moment dat ik mijn ouders ging helpen met bedienen, werd het internet een wereldwijde hit. Ik werd bijna verslaafd aan het internet. Toen wou ik een manier vinden om het internet te combineren met mijn werk en toen begon ik met blogs schrijven. Je kunt mijn website dus nu bekijken voor allerlei tips en trucs als je wilt beginnen in de horeca!

Recente artikelen
Archief